Cu inspiratie de la Oanapl(pentru care ii multumesc), am facut aceasta prajiturica foarte buna!
Pentru aceasta reteta am avut nevoie de cateva ingrediente principale: branza de vaci, afine, faina, smantana, zahar, mirodenii, oua.
Cum se prepara aceasta delicioasa Prajitura cu branza de vaci si afine:
Am pus branza de vaci, galbenusurile, smantana, zaharul, zaharul vanilat, esenta de vanilie, coaja de lamaie, intr-un vas si le-am amestecat.
Am pus apoi faina si am amestecat din nou.
Am batut albusurile cu praful de sare, pana s-a facut spuma tare, apoi am adaugat cate 2 linguri in compozitia de branza si am amestecat usor cu o paleta, de sus in jos.
Afinele amestecate cu cele 2 linguri de faina, le-am turnat si le-am incorporat in compozitie.
Am turnat apoi in tava tapetata cu hartie de copt, am pus deasupra cativa fulgi de migdale si am dat la cuptorul preincalzit, 45minute la temperatura de 180grade.
Am lasat sa se raceasca, am portionat si am mancat cu drag!