Prajitura cu branza de vaci si visine

de Oana in Dulciuri, 11 Apr 2009 | 34410 vizualizari

 

Cred ca ati ghicit ca preferatele mele sunt visinele in combinatie cu branza sau ciocolata. Intotdeauna am in congelator unul sau mai multe pachete cu visine si mai nou, cu fructe de padure :)
Reteta asta nu mai stiu de unde o am, este absolut delicioasa si super, super rapida!

 

INGREDIENTE

  • Prima compozitie:
  • 1 ou
  • 8 linguri cu zahar
  • 6 linguri cu ulei
  • 8 linguri cu lapte
  • 8 linguri cu faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • jumatate plic praf de copt stins in zeama de lamaie
  • A doua compozitie:
  • jumatate kilogram branza de vaci
  • 2 oua
  • stafide
  • zahar dupa gust
  • un pachet de visine congelate (400 g)- visinele dezghetate si scurse de zeama
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci si visine:

Ingredientele pentru prima compozitie se amesteca bine cu mixerul. Separat, se amesteca in alt vas ingredientele pentru a doua compozitie.

Se incinge cuptorul la foc mediu. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt (20×30 cm). Se toarna prima compozitie in tava, apoi a doua compozitie deasupra. Se coace aproximativ jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci si visine" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

activlila 1

06.04.2013, 14:23

branza dulce sau sarata? la ce temp se coace?

Oana 1

13.04.2013, 09:17

Branza de vaci, de regula este dulce. Temperatura nu stiu sa iti spun pt ca am cuptor cu gaz care nu indica temperatura...am copt la foc mediu.

Rahela Velicu 1

07.12.2021, 22:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu pandispan