...ca sa terminam cu branza asta odata,:))
Clatitele: ouale cu praful de sare se bat bine, se adauga laptele, omogenizam, faina cat pentru consistenta dorita, ulei. Rezulta un aluat pentru 9 clatite.
Branza: intr-un bol punem branza cu ingredientele prezentate mai sus, omogenizam foarte bine.
Asamblare: se ia o tava de chec/cozonac se unge bine cu unt, se pun foi de clatite pe fundul acesteia si pe margini asigurandu-ne ca foile atarna la margine( peste marginea tavii). Peste primul rand de foi de clatite se pune un strat de branza, cateva cirese din compot, se pune un alt rand de foi de clatite, alt strat de branza si gem de capsuni, alt rand de foi de clatite, alt strat de branza. Inchidem stratul de branza ultim cu foile de la marginea tavii. Eu am mai avut o foaie si am pus-o si pe ea. Se inchide tava cu foile de pe margina, din loc in loc se pun bobite de unt, se da la cuptor pentru 40 minute.
Se pudreaza cu zahar vanilat!
Pofta buna!
1
umplutura poate varia
2
se poate pune orice fruct care sa se potriveasca cu branza
3
se pot folosi alte tipuri de tavi