Cu drag pentru Cris... ca ieri n-am apucat! :))
Blat:
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se  mixeaza pana se obtine o spuma densa si lucioasa, care face turturi  atunci cand scoatem paletele mixerului. Intr-un castron separat  amestecam faina cu fulgii de cocos, praful de copt si bilutele de  ciocolata. Incorporam apoi in spuma de albusuri, amestecand usor cu o  spatura, cu miscari de jos in sus.
Turnam intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la  cuptor la foc mediu pana se rumenste usor si incepe sa se desprinda de  pe marginea tavii. Se scoate blatul pe un gratar si se lasa la racit.
Crema:
Galbenusurile le mixam cu zaharul pana devin pufoase ca o crema.  Adaugam  amidonul si omogenizam usor, sa nu se formeze cocoloase. Turnam  laptele in care am dizolvat cafeaua, omogenizam si punem vasul la baine  marie. Amestecam continuu pana compozitia se ingroasa ca o budinca. Dam  deoparte si lasam la racit.
Untul moale la temperatura camerei il incorporam in budinca racita.
Turnam crema peste blatul racit, nivelam si dam la frigider pana preparam glazura.
Glazura:
Ciocolata o topim la foc mic cu untul si smantana. Aducem la punctul de  fierbere, dam deoparte, omogenizam si lasam la racit. Turnam glazura  peste prajitura si dam din nou la frigider pana se intareste.
Se portioneaza dupa dorinta.