Minunata!
Intr-un vas mic( ibric) topim untul, il dam deoparte, topim in el ciocolata, amestecam sa se topeasca si adaugam smantana, omogenizam bine.
Ouale le mixam cu vanilia si zaharul brun 10 minute pana isi dubleaza volumul.
Punem pudra de migdale, coaja de lamaie, apoi compozitia de ciocolata, , cacaoa si la sfarsit faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Mixam bine si pregatim forma de copt.
Turnam aluatul in forma de copt tapetata cu foaie pergament si coacem 25 sau 30 de minute( cand prajitura devine ferma deasupra in zona de mijloc, este gata). O mutam din forma pe un platou prin rasturnare. Eu dupa ce am scos foaia pergament am pus-o tot in forma.
Topim untul, ciocolata, punem frisca si amestecam bine si la final nutella. Aceasta este glazura pe care o vom turna peste prajitura cat este calda. Punem imediat prajitura la rece.....apoi uitam de ea macar doua ore( ideal in jur de 6).
E delicioasa!