Si iata ca am reusit sa ajung la cifra 200 reteta e minunata pozele mai putin :D ;;) P.S m-am inspirat pe aici pe Bucataras
Se incepe cu pregatirea aluatului,se mixeaza ouale cu zahar si miere ,se adauga faina , sarea si bicarbonatul se amesteca bine ,se pune si nuca cu esenta si se framnata pana se obtine un aluat potrivit.
Din aluatul obtinut se imparte in 4 parti ,din fiecare parte se intinde(eu am intins pe hartie de copt) cate o foaie se coc la cuptor l 180° pentru 10 minute (defapt pana se rumenesc).
Intr-un vas se mixeaza smantana cu zahar si treptat se incorporeaza si frisca lichida ,se adauga nuca si esenta si se amesteca bine.
Se aseaza prima foaie pe un suport ,se intinde o parte din crema(crema s eimparte in 3) si se continua pana se termina atat crema ct si foile ,deasupra se pune ceva greu (o carte etc) si se laasa la rece cateva ore(chiar si o zi).
Dupa ce se inmoaie se glazureaza dupa placere sause poate lasa si simpla.
1
Aceasta prajitura a avut deja un succes enorm :X