Prăjitură cu magiun și nucă - de post

de elucubratiiculinare in Prajituri, 22 Apr 2013 | 4553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 + 1/2 borcan de 400g magiun,
  • 100 ml ulei,
  • 100 g zahăr,
  • 250 g făină,
  • 10 g praf de copt,
  • un praf de sare,
  • 100 g nucă măcinată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu magiun și nucă - de post:

Se pune magiunul într-un castron împreună cu uleiul și zahărul și se amestecă bine. Adăugăm făina cernută cu praful de copt și sarea. La sfârșit se adaugă 50 g nucă și se amestecă bine. Compoziția se pune într-o tavă unsă cu ulei sau margarină. Se presară restul de nucă deasupra și se dă la cuptor la 180 grade pentru 30 minute.

Se servește rece. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu magiun și nucă - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Ochi de pisica