Prajitura cu piersici si mascarpone

de alilianaa in Prajituri, 3 Iun 2013 | 10965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie mascarpone
  • 250 g iaurt de bivolita
  • o cutie mare de piersici in compot
  • un plic de gelatina
  • 3 linguri miere
  • 2 pachete biscuiti a cate 100 g fiecare
  • o jumatate pachet cu unt
  • zahar vanilat
  • un praf de nucsoara
  • 3 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici si mascarpone:

Blatul de biscuiti: biscuitii se piseaza cu sucitorul. I-am pus intr-un bol peste care am adaugat untul topit, trei linguri miere, un praf de nucsoara, un plic zahar vanilat, o parte din compotul de piersici ( verificati consistenta).

Se omogenizeaza foarte bine si se pun  intr-o tava/cratita etc si se preseaza bine. Se netezeste  si se da la rece.

Crema: iaurtul impreuna cu zaharul pudra se amesteca pana capata putin volum, se adauga mascarpone, se omogenizeaza.  Gelatina hidratata in compot de piersici, topita, se amesteca cu crema si se omogenizeaza. 

Intre timp fructele se taie felii.

Se scoate tava din frigider ( eu am folosit o tava 20/ 30, ceva de genu':)) se pun feliile se piersica incat tot pesmetul sa fie acoperit si se pune crema. Se da la rece pentru cateva ore bune. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (55)

alilianaa 1

04.06.2013, 19:47

Babi!

Micutza Luana 1

05.06.2013, 20:02

place mult combinatie tre so fac si eu

alilianaa 1

05.06.2013, 20:35

Luana, merita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]