Prajitura "Krem a la Krem"

de Dea_Dea in Prajituri, 4 Sep 2013 | 47122 vizualizari

 

O prajitura foarte buna !

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 1 plic Creme Ole de ciocolata
  • CREMA
  • 200 ml lapte rece
  • 200 ml frisca
  • 1 plic Creme Ole de vanilie
  • GLAZURA
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri apa
  • 100 gr unt
  • 100 gr ciocolata
  • 1 lingura de rom
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Krem a la Krem":

Blat:

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin ca o bezea. Se adauga galbenusurile , se omogenizeaza , iar la final plicul de Creme Ole. Se pune in tava cu hartie de copt (20x30), se da la cuptor 20-25 minute. Se scoate si se lasa la racit.

Crema:

Laptele , frisca si plicul de Creme Ole, se bat impreuna.

Glazura:

Se pun in ibric la topit pe abur, se lasa 1-2 minute la racit.

Asamblare:

Se pune blatul pe un platou, se pune crema si se glazureaza.

TIPS-URI

1

In reteta de crema se pun 2 linguri de coniac, dar cum n-am avut eu am pus rom.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Krem a la Krem"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

diaconta 1

04.09.2013, 22:36

o prajitura care-mi place

Dea_Dea 1

04.09.2013, 22:53

RuxyRux 1

04.09.2013, 22:55

E o prajitura minunata...o faceam atat de des inainte...insa a trebuit sa renunt...am alergie la prafurile din crema la rece ...o iubeam pur si simplu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Sapca cazacului"