Pricomigdale

de Valclaudia in Dulciuri, 13 Mai 2016 | 4033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr. nuca macinata
  • 4 albusuri
  • un praf de sare
  • 2 linguri rase de faina alba proaspat cernuta
  • 150 gr. zahar tos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale:

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Cand devin tari adaugam zaharul tos si mixam pana se topeste zaharul si obtinem o spuma ferma.

Renuntam la mixer, ne inarmam cu o spatula din silicon sau o lingura de lemn si incorporam faina proaspat cernuta s nuca macinata.

Amestecam usor, de jos in sus sa nu se lase spuma prea tare.

Tapetam tava cu folie de teflon sau hartie de copt, apoi formam cu lingura sau cu poshul pricomigale de marimea si firma dorita.

Dam tava la cuptor pentru 20 minute, folosim functia de coacere cu ventilatie la temperatura de 165 grade.

Dupa ce s-au copt le lasam la racit in tava, apoi le desprindem de pe folia de teflon, le asezam pe platou sau farfurie si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]