Pudra de portocale

de Miha in Dulciuri, 22 Feb 2012 | 4700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coji de portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudra de portocale:

Pana acum foloseam coaja de portocale confiata pentru a aroma divesre prajituri sau aluaturi dulci. Stiti voi... coaja rasa de portocala pusa cu zahar la borcan, asa cum am invatat de la mama de-acasa.

De curand am incercat si acest mod de conservare si pastrare a cojii de portocala. Are o aroma super si fiind pudra se poate folosi si la aromarea cremelor.

Portocalele se spala foarte bine cu apa calda, apoi se curata de coaja cu ajutorul curatitorului de legume. Vom curata coaja foarte fin, fara partea alba. Intindem cojile intr-o tava, pe o bucata de hartie si se lasa la uscat pentru cateva zile.

Cand sunt uscate bine si devin casante se dau prin rasnita, pana obtinem o pudra fina.

Se pastreaza intr-un borcan inchis ermetic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pudra de portocale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

Rocsi 1

25.02.2012, 21:17

CA si Kamy tot in robot am incercat si nu merge!!

Alinutza80 1

29.02.2012, 20:22

interesant

Miha 1

01.03.2012, 09:32

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]