Pudra de portocale

de MotanLaOale in Dulciuri, 28 Mar 2012 | 4078 vizualizari

 

Am vazut la Miha si avand si materia prima am zis sa fac si eu.

 

INGREDIENTE

  • coji de portocale
  • rabdare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudra de portocale:

Portocalele se spala bine cu apa calda si se sterg.

Se curata coaja subtire fara partea alba cu cutitul de curatat legume.

Se intind foile intr-o tava pe hartie si se lasa la uscat cateva zile.

Cand sunt uscate bine si devin casante se rasnesc pana devin o pudra fina.

Eu am trecut-o printr-o sita.

Se pastreaza intr-un borcan inchis ermetic.

Este foarte aromata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pudra de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]