Pui cu bambus

de Brindusa in Pui, 7 Mai 2010 | 12704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe inferiore de pui, fara piele si crestate putin (mai bine merge cu fasii de piept de pui, dar eu asta am avut)
  • 3 catei de usturoi, tocati marunt
  • 5 cm ghimbir, ras mic
  • 1 telina mica, taiata bastonase
  • 1 morcov taiat bastonase
  • 1 ceapa verde, taiata in diagonala
  • 1 cutie muguri de bambus
  • 200 ml supa clara de pui
  • 3 linguri sos de peste (in loc de sare)
  • 100 ml lapte de cocos
  • 3 linguri ulei de porumb 
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu bambus:

Incalzeste uleiul intr-un wok si sigileaza pulpele de pui pe toate partile, pana devin aurii. Scoate pe o farfurie.La foc mediu- mare pune pe rand ghimbirul, usturoiul, telina, morcovul, bambusul, ceapa, amestecand 1 minut dupa fiecare. Pune carnea la loc in tigaie, adauga sosul de peste si supa  si lasa sa se faca carnea. Cand e gata, adauga laptele de cocos si lasa putin sa se formeze sosul.

Carnea si sosul se servesc cu taietei de orez sau orez simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu bambus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla la cuptor(nr.1)