Un mega deliciu, o masa usoara!
Am taiat broccoli in buchetele si l-am spalat bine. L-am pus la fiert in apa cu sare timp de 8 minute. L-am scos apoi in apa rece, l-am scurs si l-am pus intr-un bol.
Morcovii i-am fiert, i-am curatat si i-am taiat rondele.
Intr-o tigaie am incins untul, am adaugat cateii de usturoi (intregi, necuratati, doar usor zdrobiti cat sa iasa aroma - apoi i-am scos).
Am adaugat zeama de lamaie.
Peste amestecul din tigaie am pus rondelele de morcov si buchetelele de broccoli.
Am lasat pe foc mic, innabusit, aproximativ 15 minute. Spre final am adaugat sare, condimente si verdeata.
Pieptul de pui l-am rumenit pe grill.
Am servit o bucata de piept de pui alaturi de broccoli si morcovi, iar langa am adaugat si 2-3 linguri de salata de sfecla rosie.