Pui cu cartofi

de Larisel in Pui, 11 Dec 2013 | 3712 vizualizari

 

Aveam prin congelator niste aripioare cu tot cu spate si am zis ca sa le fac cumva. Ciorba era, asa ca le-am aruncat in ceaun, am mai pus una alta si asta a iesit.
I-as putea spune un alt fel de ostropel, gustul a fost cam acelasi.

 

INGREDIENTE

  • 2 spinari de pui cu tot cu aripioare
  • 3 cartofi
  • 2 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei
  • vreo 3 catei de usturoi
  • 250ml de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi:

Am spalat carnea si am curatat cartofii, i-am taiat "grosolan" asa imi plac mai mult.

Am pregatit din ulei, lingurile de bulion, sare si piper un fel de sos pe care l-am pus peste carne, in ceaun. 

Turnam cana de apa peste si acoperim o folie de aluminiu, lasam la foc mediu, sa nu fie foarte tare.

Verificam din cand in cand, iar cand carnea este aproape gata punem usturoiul taiat feliute. Acoperim si mai lasam pana cand carnea este gata.

Cartofii i-am pus sa dea in clocot in apa cu sare, iar apoi i-am pus in tava pentru vreo 15 minute, inainte sa-i bag in cuport i-am piperat si sarat un pic, am considerat ca mai aveau nevoie si bine am facut!

Am facut si o salata de morcov, am mancat cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]