Pui cu nuca de cocos

de Miha in Pui, 3 Feb 2010 | 3425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 1 ou
  • 50 g nuca de cocos
  • sare si piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu nuca de cocos:

Copanelele le curatam de piele, le condimentam dupa gust cu sare si piper, dupa care le trecem prin oul batut.

Pe o farfurie intinsa punem nuca de cocos si tavalim fiecare copanel, acoperind foarte bine.

Punem intr-un vas termorezistent, uns cu putin ulei si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.

Se servesc cu garnitura preferata. Eu am facut un pilaf cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

16.02.2010, 15:35

super arata! am facut si eu prima data dar le-am prajit in ulei si nu mai e la fel.A doua oara am facut asa la cuptor cum zici tu si e alta treaba!

Miha 1

16.02.2010, 19:17

Prajit in ulei n-am facut.

lia maria 1

26.02.2010, 16:49

Foarte interesant , cu nuca de cocos nu am mai facut niciodata...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi