Pui la cuptor invelit in aluat

de aditochi in Pui, 7 Iun 2013 | 9030 vizualizari

 

Si pe acest puisor l-am facut acum ceva timp dar nu e cine stie ce inginerie asa ca il pot scrie aici fara sa uit ceva.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • faina 250 grame
  • malai 100 grame
  • unt 100 grame
  • sare,piper,boia iute,cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor invelit in aluat:

Untul se amesteca cu condimentele si se maseaza bine puiul.

Se amesteca faina, malaiul, sarea si se face un aluat foarte tare. Nu se pune Drojdie. Se intinde in foaie nu foarte subtire si se infasoara puiul in acest aluat .Se baga la cuptor cam 1;30-2 ore la 180-200 grade (Aici nu mai stiu exact temperatura).

Puiul a fost foarte delicios mai putin pieptul care a fost cam fad.Trebuie insistat cu mai mult unt sau bagate bucatele de sunca sau kaiser in el. Spre surprinderea mea un gust cu totul deosebit l-a avut painea :D era ea cam tare dar un gust foarte foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor invelit in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

aditochi 1

07.06.2013, 15:48

asa este dar eu nu prea lucrez cu retete.Ma uit si citesc retete dar cam atat.Prefer sa fac din capul meu.Greseli fac la tot pasul dar pe urma imi formez mana si nu mai gresesc.Mi-am amintit acum de clatite americane.si lucrez fara gramaje si nu dau greu.ACUM.Am mai si sfeclit-o.Cand mai fac revin cu poze si gramaje

Dya Daniela Andrei 1

07.06.2013, 15:56

MotanLaOale 1

07.06.2013, 16:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocănele de pui a la Padre