Pui la punga cu garnitura de cartofi

de luminita20_2006 in Pui, 25 Oct 2009 | 7503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6  pulpe pui
  • 4 cartofi mari
  • rozmarin
  • boia
  • busuioc
  • magiran
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • punga
  • 100 ml vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga cu garnitura de cartofi:

Pulpele de pui se pun in apa cu sare 30 min. Cartofii se curata si se taie feli mai groase. Se face un amestec din rozmarin, maghira, boia dulce, busuioc, sare si piper. Usturoul se taie felii subtiri. Se pun in pinga cartofii si carnea si se amesteca cu condimente. se toarna si vinul apoi se leaga punga. Se face niste intepaturi cu o scobitoare. Se da la cuptorul incins 50 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga cu garnitura de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]