Pui sud-american

de Zamfira in Pui, 13 Oct 2012 | 5078 vizualizari

 

cea mai cea...o carne de pui moale, fina, aromata si foarte picanta, gusturi sud-americane.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (carne de pui (pulpe inferioare, superioare, aripi sau piept de pui)
  • 1 ou
  • 500 ml lapte batut (sana)
  • sare, piper
  • chili
  • faina
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui sud-american:

Spalam si portionam carnea de pui, pieptul de pui il batem ca pentru snitele. Amestecam laptele batut cu un ou, sare, piper, 1/2 lingurita chili, adaugam carnea si omogenizam ingredientele. Timp de macerare minimum 30 de minute (recomandat de seara pana a doua zi). 

Intr-o punga alimentara amestecam 4-5 linguri faina, o lingurita sare, piper, 1/2 lingurita chili si bucatile de carne scoase de la macerat. Prajim bucatile de carne in ulei incins sau in cuptor pe hartie de copt stropit din abundenta cu ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui sud-american" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Lau 1

14.10.2012, 14:47

place

Bya Ralu 1

14.10.2012, 15:08

interesant

adry88 1

15.10.2012, 09:24

yammy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curry Indian cu Pui - Reteta gustoasa si usoara