Pui Tikka Masala

de maria87ro in Pui, 13 Aug 2010 | 7029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui taiati cubulete
  • 350 g smantana
  • 150 ml bulion
  • 2 lingurite chimion
  • 3 lingurite curry
  • 4 lingurite ghimbir ras
  • 1 lingurita cardamom
  • 20 g unt
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Tikka Masala:

Se incinge o tigaie (de preferinta wok) si se pune untul la topit. Apoi se adauga puiul si se lasa pe foc pana se rumeneste

Intr-un castron se amesteca smantana cu bulionul, curry, cardamom, ghimbir, chimion si sare si apoi se adauga peste puiul din tigaie.

Se lasa pe foc pana cand sosul scade si devine vascos.

Se serveste cu orez.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Tikka Masala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]