Pui Tikka Masala

de Bucataras in Pui, 26 Mar 2011 | 6733 vizualizari

 

Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar

 

INGREDIENTE

  •  5 pulpe superioare de pui fara piele
  • sucul proaspat de la o lamiie
  • o lingurita de boia iute
  • 2 lingurite de boia dulce
  • o lingurita de seminte de chimen
  • o lingurita de boabe de coriandru
  • o ceapa tocata
  • 4 catei de usturoi tocati
  • 4 centimetri bucata ghimbir tocata
  • 2-3 centimetri bucata ghimbir ras
  • 1 ardei verde curatat de seminte si tocat
  • 1 lingurita de curry
  • o lingura de ulei de masline
  • o lingura de otet balsamic alb
  • 400 gr rosii tocate Cirio Polpa
  • o lingura de pasta de rosii Cirio Pasata
  • o mina de frunze proaspete de patrunjel tocat
  • 125 ml iaurt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Tikka Masala:

 Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Tikka Masala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui