Pulpa de ied la cuptor cu cartofi noi

de jolygina in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2011 | 14956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de ied
  • vin
  • piper
  • delicat
  • 500g cartofi noi
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de ied la cuptor cu cartofi noi:

Crestam pulpitele de ied bine dupa care le lasam in vin cam 1-2 ore (sa le acopere vinul). Le scoatem din vin, le condimentam cu piper, condimente, rozmarin, cimbru dupa care le asezam in tava cu jumatate din vinul in care au stat

Pregatim si cartofii, ii spalam bine si le lasam coaja foarte subtire. Ii taiem  rondele sau cubulete, ii condimentam cu delicat si ii bagam intr-o punga de cuptor

Carnea o dam la cuptor la temperatura de 200grade, o lasam 30 de minute dupa care amestecam usturoiul pisat cu vinul ramas si mai turnam peste ea, pe fiecare bucata in parte. Mai lasam la cuptor inca 30 de min dupa care incercam sa vedem daca s-a copt (intepam cu furculita si daca intra usor inseaman ca este gata)

Peste cartofi putem sa turnam un sos de usturoi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied la cuptor cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 21:38

si mie imi place fripturica de ied..............

jolygina 1

26.05.2011, 23:01

va servesc fetelor cu placere

horia 1

12.07.2011, 01:45

arata super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnat de casa prajit