Pulpa de miel la cuptor

de Dea_Dea in Oaie, 9 Aug 2017 | 4999 vizualizari

 

Pana acum nu mi-a prea placut mielul, nu stiu de ce, poate ca nu l-am facut eu :))), de data asta a iesit bun, mi-a placut :))))

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa de miel
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 4 catei de usturoi si usturoi pudra
  • marar
  • rosmarin
  • busuioc
  • cimbru
  • 4-6 linguri de apa
  • 1-2 linguri de otet
  • ulei
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Carnea se spala si se cresteaza. In crestaturi, se pun felii de usturoi. Se unge carnea cu ulei si se condimenteaza cu toate condimentele, la final, adaugam otetul amestecat cu apa in tava in care am pus pulpa si o infoliem. O lasam la frigider de seara pana dimineata.

Dam folia jos si punem folie de aluminiu. Dam la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, 1:30 hr, dar mai verificam din cand in cand.

Cand este gata, dam folia jos si lasam sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci