Pulpa de miel la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

de diaconta in Oaie, 11 Apr 2016 | 3479 vizualizari

 

A doua experienţă cu caserola pentru marinare Food Saver, mi-a dovedit că aceasta face o treabă foarte bună împreună cu aparatul de vidat Food Saver.
Chiar dacă am ales să pregătesc carnea de miel la grătar, a fost foarte util s-o marinez în prealabil.
Astfel  condimentele şi aromele au pătruns foarte bine în porii cărnii frăgezind-o.
Cu ajutorul caserolei pentru marinare, nu e nevoie de ore întregi în care să lăsăm carnea la marinat şi ne vom bucura de un gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de pulpă de miel,fără os

Pentru marinadă:

  • Zeama de la o lamâie
  • Câteva felii de lamâie
  • Sare roz de Himalaya
  • Piper,boia de ardei
  • Fulgi de ardei iute
  • cimbru uscat
  • O crenguta rozmarin
  • Oregano
  • O lingura ulei masline

Pentru garnitura:

  • Piure de cartofi şi piure de broccoli
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver:

Am amestecat toate condimentele si le-am presarat peste carne.

Am asezat carnea în caserola pentru marinare Food Saver, am pus feliile de lamâie, zeama de lamâie si crenguta de rozmarin, am închis capacul caserolei, am pozitionat butonul pe pozitia pentru vidare.

Am atasat furtunul la aparatul de vidat Food Saver si caserola, apoi prin apasarea butonului de vidare, în câteva secunde, caserola mea cu carne  a fost vidata si pregatita pentru marinare, evident dupa ce am sigilat caserola mutând butonul în pozitia “închis”.

Am pus caserola la frigider pentru o ora, timp în care am pregatit garnitura.

Pentru piureul de cartofi,fiecare are o reteta proprie, nu e cazul sa explic.

Pentru cel de broccoli, am fiert broccoli in apa cu sare, lam pasat cu blenderul, am adaugat o lingura de iaurt, piper si putin usturoi.

Am scos caserola de la frigider, am scos carnea si am asezat-o în tigaia grill, în care am pus putin ulei ca sa nu se lipeasca.

Am prajit carnea foarte bine pe ambele parti deoarece noua ne place sa fie foarte bine facuta carnea.

In special carnea de miel ar putea fi indigesta daca nu este gatita suficient.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel in foi de placinta