Stufat de miel

de oanapl in Oaie, 10 Apr 2017 | 5357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de miel
  • 10 legaturi ceapa verde
  • 10 legaturi usturoi
  • 2 lingurite faina
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Cureti ceapa si usturoiul, le tai in bucati, le calesti in ulei si le scoti apoi pe o farfurie. Calesti verdeata tocata in uleiul ramas.

Speli bine carnea, o tai bucatele, o rumenesti putin in ulei incins, adaugi o cana de apa si o lasi sa fiarba inabusit.

Desfaci faina, intr-o ceasca de apa impreuna cu pasta de tomate, o torni in cratita, pui si ceapa si usturoiul calite, potrivesti de sare si piper si le mai lasi sa fiarba impreuna, circa 30 de minute.

 Cand mancarea e gata, presari patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu garnitura de orez