Stufat de miel

de oanapl in Oaie, 10 Apr 2017 | 5473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de miel
  • 10 legaturi ceapa verde
  • 10 legaturi usturoi
  • 2 lingurite faina
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Cureti ceapa si usturoiul, le tai in bucati, le calesti in ulei si le scoti apoi pe o farfurie. Calesti verdeata tocata in uleiul ramas.

Speli bine carnea, o tai bucatele, o rumenesti putin in ulei incins, adaugi o cana de apa si o lasi sa fiarba inabusit.

Desfaci faina, intr-o ceasca de apa impreuna cu pasta de tomate, o torni in cratita, pui si ceapa si usturoiul calite, potrivesti de sare si piper si le mai lasi sa fiarba impreuna, circa 30 de minute.

 Cand mancarea e gata, presari patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]