Pulpa de porc marinata cu Vegeta

de -Licurici- in Porc, 27 Iun 2017 | 2695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 3 cepe
  • 1 plic Vegeta - condiment lichid cu usturoi pentru marinare
  • mustar - pentru sos.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc marinata cu Vegeta:

Plicul cu condimente lichide se agita bine, apoi se toarna peste carne.

Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min.

Ceapa se taie in jumatati, se pune pe fundul unui vas termorezistent, apoi se asaza carnea. 

Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la 160 ob C, 2 ore.

Dupa 2 ore, se scoate folia si se mai lasa 30 min pana se rumeneste.

Sosul se pregateste din zeama de la carne si 2 linguri de mustar.

Zeama de la carne se amesteca, pe foc, cu mustarul 2-3 min, pana se ingroasa putin, apoi se pune intr-un bol.

Se serveste cu piure de cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc marinata cu Vegeta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu ghimbir