Pulpe de pui cu cascaval si menta

de mirela0911 in Pui, 13 Mar 2011 | 4305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • sare, piper, boia
  • 3 lg ulei
  • 1/2 pahar apa
  • felii de cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cascaval si menta:

Se spala pulpele, se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava. Se presara uleiul deasupra pulpelor, se pune boiaua si se da la cuptor tava acoperita cu folie de aluminiu pt aproximativ jumatate de ora (pana se patrunde bine carnea). 

Se ia folia si se da din nou la cuptor pt. a se rumeni frumos carnea. Inainte cu 10 minute de a se servi, se pune pe fiecare pulpa cate o felie de cascaval si se da din nou la cuptor pana se topeste bine cascavalul si se prelinge peste pulpe. 

Se aseaza pe farfurie alaturi de cartofi si se presara menta uscata bine maruntita.

Pofta buna! Este delicioasa!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cascaval si menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]