Pulpe de pui cu ceapa si ardei la slow cooker Crock-Pot 3.5 L

de MotanLaOale in Slow Cooker, 19 Dec 2015 | 7673 vizualizari

 

Foarte bune au iesit.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe inferioare de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei capia
  • 4 rosii
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • boia dulce
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ceapa si ardei la slow cooker Crock-Pot 3.5 L:

Se curata ceapa si se taie rondele.

Se curata ardeiul si se taie patratele.

Se curata rosiile si se taie bucati.

Pulpele se curata, se spala, se usuca, se dau cu ulei si se presara cu sare, piper si boia.

In vasul slow cooker Crock-Pot 3.5 L se pune uleiul si legumele taiate.

Se presara vegeta si piper si se amesteca.

Se pun deasupra pulpele.

Se toarna 100ml apa si se pune capacul.

Se pune butonul pe pozitia "high" si se lasa 4 ore.

Cand sunt gata se opreste aparatul.

Se servesc calde cu salata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ceapa si ardei la slow cooker Crock-Pot 3.5 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de naut si radacinoase la slow cooker Crock-Pot