Pulpe de pui cu iaurt

de Lau in Pui, 22 Mar 2011 | 6979 vizualizari

 

nu am gasit smantana la magazinul care am fost si eram in criza de timp sa merg la altul,mi-am adus aminte ca am acasa un iaurt cu 20% grasime si l-am folosit in loc de smantana

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1kg iaurt
  • 1 ou
  • 4 linguri faina alba
  • condimente
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu iaurt:

se spala pulpele, se curata de piele, se taie bucati si se pun la fiert intr-o oala cu apa cu sare.(apa sa acopere carnea nu mai mult) Dupa ce a fiert carnea se scoate si se pune intr-o tigaie cu ulei, unde se rumeneste putin.

Iaurtul il batem cu oul si faina, amestecam bine, dupa care adaugam peste apa in care am fiert carnea. Se amesteca continuu, se fierbe in jur de 10 minute, dupa care adaugam carnea si uleiul in care am prajit carnea. Se mai lasa 5 minute dupa care se stinge focul si se condimenteaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]