Pulpe de pui cu mere si migdale

de alldaycooking in Pui, 6 Noi 2011 | 3718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 mere
  • 1 mana de migdale
  • 1 ceasca vin alb sec
  • scortisoara
  • cardamon
  • nucsoara
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu mere si migdale:

Pulpele de pui le-am fiert pentru inceput (aprox 20 de minute) si am obtinut o supa delicioasa. Dupa ce am scos carnea din supa, am asezat-o intr-o tava ceramica, am presarat condimentele peste pulpele de pui, am adaugat merele curatate taiate cuburi si am introdus tava in cuptorul incins la 200 grade Celsius. Dupa 10 minute am adaugat vinul si am acoperit tava cu hartie de copt pentru a nu se arde pulpele de pui. Cand pulpele de pui au fost facute, am luat jos hartia de copt, am adaugat migdalele in tava si am lasat sa se rumeneasca putin carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mere si migdale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (30)

alldaycooking 1

07.11.2011, 20:39

Motan, Mirela multumesc!

Bucataras Medi 1

15.11.2011, 11:11

o combinatie interesanta.................

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 09:45

intersant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la gratar cu cartofi si mazare noua