Tocanita de ciuperci

de T I M E A in Pui, 8 Mar 2012 | 5861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 100 gr carnaciori picanti
  • 100 grame piept de porc afumat
  • o ceapa 
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 150 gr smantana
  • o lingura faina
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Spalam si curatam ciupercile si le taiem bucatele.

Tocam ceapa si o punem la calit in ulei impreuna cu carnaciorii si pieptul de porc taiate bucatele. Adaugam apoi ciupercile si mai lasam la 3-4 minute. 

Turnam apoi o cana de apa fierbinte si lasam la fiert la foc potrivit. Daca mai e nevoie se mai poate adauga apa.

Adaugam sare si piper dupa gust. 

Cand ciupercile sunt aproape fierte adaugam si usturoiul taiat marunt.

Daca s-au fiert ciupercile putem adauga si dresatura facuta dintr-o lingura de faina si 150 gr smantana.

Luam de pe foc si adaugam patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei cu piept de pui