Pulpe de pui in crusta picanta

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 22 Aug 2010 | 4771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe inferioare de pui
  • unt cat o nuca
  • 1 ou
  • 3 felii de paine(eu am folosit de secara pentru ca din asta aveam in casa)
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • rozmarin
  • patrunjel uscat
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta picanta:

Pulpele se curata, se spala si se lasa la scurs.

Separat inmuiem painea in putina apa sau supa dupa care o stoarcem bine  si o pasam  cu ajutorul unei furculite.Amestecam cu o lingurita de unt , ceapa rasa, usturoiul zdrobit ,oul batut , rozmarinul, sarea si piperul.Omogenizam bine si obtinem o pasta cu care ungem fiecare pulpa in parte .Punem pulpele intr-o tava unsa cu unt , adaugam o ceasa de supa de carne si dam la cuptor pentru circa 1 ora si 10 min. la foc potrivit.Daca mai este cazul mai adaugam din cand in cand supa.Scoatem cand totul este facut si rumen si servim alaturi de o garnitura si o salata.Eu am pregatit drept garnitura cus-cus cu lergume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta picanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din maruntaie de porc cu ou