Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 8 Iun 2010 | 9203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .4 pulpe de pui
  • .3-4 catei de usturoi
  • .1 fir usturoi verde
  • .sucul de la o lamaie
  • .cimbru
  • .boia dulce/iute(dupa preferinta)
  • .ulei de masline
  • .sare,piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie:

Se spala, se lasa la scurs pulpele, se cresteaza.Separat se face urmatorul amestec:sucul de la o lamaie,uleiul de masline,cimbrul,boiaua, usturoiul pisat,sare ,piper.Pulpele se lasa in acest sos la rece circa 1 ora dupa care se impaneaza cu usturoi verde ,se aseaza intr-o tava si se rastoarna peste ele sosul .Daca este nevoie se mai poate adauga si putina apa.Se da la cuptor si se lasa sa se rumeneasca bine.

Se servesc alaturi de o garnitura si o salata.Eu am folosit drept garnitura orez salbatic.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]