Pulpe de pui la cuptor in vin alb

de katty in Pui, 4 Mar 2018 | 7373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui
  • sare roz de Himalaya cu ierburi de Provence
  • piper rosu proaspat macinat
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor in vin alb:

Curatam pulpele, le spalam si le crestam din loc in loc, daca sunt mai mari. Presaram sarea si piperul si le masam usor. Le asezam intr-o tava, turnam vinul si stropim cu uleiul. Dam tava la cuptorul preincalzit pana pulpele se rumenesc. 

Servim pulpele langa diferite garnituri (cartofi, orez) si salate in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor in vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]