Pulpe de pui la punga

de Lau in Mancaruri cu carne, 1 Apr 2012 | 4059 vizualizari

 

Va urez La multi ani de florii celor care isi sarbatoresc ziua

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele
  • 4 aripi
  • 1 punga pentru cuptor
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • rozmarin
  • condimente pentru pui
  • usturoi granulat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la punga:

Pulpele si aripile se spala bine si se sterg de apa,

Condimentele se amesteca toate intr-un bol,

Pulpele si aripile se ung cu ulei si se condimenteaza,

Se aseaza carnea in punga si se leaga,se aseaza punga in tava si se inteapa din loc in loc

Se da tava la cuptor cca 60 min,

Inainte cu 10 min sa fie gata,am taiat punga deasupra si am inlaturat-o,

Am servit cu piure de cartofi cu spanac si salata verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]