Pulpe de pui la punga

de Lau in Mancaruri cu carne, 1 Apr 2012 | 3632 vizualizari

 

Va urez La multi ani de florii celor care isi sarbatoresc ziua

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele
  • 4 aripi
  • 1 punga pentru cuptor
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • rozmarin
  • condimente pentru pui
  • usturoi granulat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la punga:

Pulpele si aripile se spala bine si se sterg de apa,

Condimentele se amesteca toate intr-un bol,

Pulpele si aripile se ung cu ulei si se condimenteaza,

Se aseaza carnea in punga si se leaga,se aseaza punga in tava si se inteapa din loc in loc

Se da tava la cuptor cca 60 min,

Inainte cu 10 min sa fie gata,am taiat punga deasupra si am inlaturat-o,

Am servit cu piure de cartofi cu spanac si salata verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lau 1

01.04.2012, 21:23

multumesc

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:29

bun,bun

Lau 1

02.04.2012, 11:37

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura la gratar cu cartofi noi