Pulpe de pui marinate, la cuptor

de MotanLaOale in , 4 Iul 2018 | 2730 vizualizari

 

Foarte bune noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui superioare dezosate
  • Condimente pentru pui Delikat
  • Amestec ierburi italiene Delikat
  • Boia de ardei dulce Delikat
  • Piper negru boabe macinat Delikat
  • Amestec ierburi si boia Delikat
  • Cili Delikat
  • Oregano Delikat
  • sare
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate, la cuptor:

Pulpele se curata, se spala bine, se usuca cu hartie absorbanta.

Intr-un castron se amesteca 50 ml ulei cu condimentele Delikat si sare.

Pulpele se dau prin amestec bine, bine, se pune folie alimentara pe castron si se introduce in frigider pentru 4-5 ore.

Se pun intr-o tava in care am pus restul uleiului.

Se toarna un pahar cu apa si restul de condimente ramase in castron.

Se introduce in cuptor pentru 40-50 minute.

Din cand in cand se intorc pulpele si se stropesc cu zeama din tava.

Cand sunt rumenite frumos, sunt gata.

Eu le-am mancat cu piure de cartofi si castraveti acri.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase