Pulpe de pui pane

de mirela0911 in Pui, 31 Mai 2011 | 6696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de pui (eu am avut si aripioare)
  • 2 oua
  • sare, piper, boia
  • faina
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pane:

Se curata pulpele de piele, se taie in doua si se pun la fiert in apa clocotita. Se pune putina sare si se spumeaza de cate ori este nevoie. Canf furculita intra usor in carne este gata (nu lasam foarte mult la fiert sa nu se zdrobeasca). Se strecoara si se lasa la racit putin.

Ouale cu condimentele se bat bine, se pune faina atat cat sa iasa o compozitie putin mai subtire ca smantana (ca pt snitele).

Se mai condimenteaza pulpele cu sare si piper dupa preferinte, se dau prin acest amestec si se pun la prajit intorcand pe fiecare parte sa se rumeneasca la foc potrivit.

Se scot pe prosoape de hartie pt a lua surplusul de ulei.

Noi am servit cu cartofi noi cu patrunjel si salata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel din carne de pui