Pulpe de pui pe pat de sare

de Miha in Pui, 16 Iun 2009 | 7073 vizualizari

 

Cea mai simpla reteta de friptura incercata vreodata :))

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • cca 200 g sare gema
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de sare:

In tava sau tigaia pe care o vom folosi pentru friptura,asezam sarea in strat gros,iar deasupra punem pulpele curatate si spalate.

Nu le-am condimentat cu nimic,iar gustul de sare s-a potrivit de la sine. ;)

Dam la cuptor pana se rumenesc.

Asa-i ca-i simplu? :))

Am servit alaturi de un ghiveci de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

18.06.2009, 14:33

Wauuu...asta da surpriza! Multumesc!

Miha 1

25.06.2009, 15:01

Mariana,nu ai facut rau.E doar o chestie de gust,fiecare cum apreciaza.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei cu pui