Pulpe de pui picante cu bere si stafide

de mihaelar63 in Pui, 24 Ian 2020 | 4242 vizualizari

 

Bunatati pentru  Craciun
 Traiasca berea !!! Am mai redus din rezerva federala de bere, totusi mai este!!!! Cu gandul sa prepar pui cu bere, mi-a atras atentia aceasta reteta: https://evelinasfood.com/2016/11/23/copanele-de-pui-cu-bere-neagra/. Foarte gustoasa reteta !!!

 

INGREDIENTE

  • 800 gr pulpe pui de casa
  • 500 ml bere
  • 2 linguri stafide
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingurita ierburi de Provence
  • piper macinat
  • chilli rasnit
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui picante cu bere si stafide:

  1. Pulpele de pui se taie in doua, se curata si se spala.
  2.  Se asaza carnea intr-un vas de ceramica termorezistent.
  3. Se condimenteaza cu sare, piper, chilli, ierburi de Provence si boia dulce de ardei.
  4. Adaugati stafidele si caciulia de usturoi taiata in  doua.
  5. Turnati deasupra berea.
  6. Dati vasul la cuptor timp de o ora.
  7. Spre sfarsitul coacerii intoarceti carnea de pe o parte pe alta pentru ase rumeni uniform.
  8. Decorati cu ardei iute rosu si cu ,,ceva "" verde. Eu am pus codite de praz.

                            Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

De preferat ar fi berea neagra.

2

Daca folositi bere blonda, puneti mai putine stafide.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui picante cu bere si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de vin