Pulpe Mediteraneene

de gabrielacik in Pui, 14 Feb 2014 | 4249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 6 pulpe
  • 3 cepe
  • 3 gogosari rosii
  • 2 gogosari verzi
  • 2 ardei gras galbeni
  • 15-20 masline negre
  • 10 linguri pasta de tomate
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1-2 linguri boia iute
  • 1-2 pahare vin alb
  • 1-2 pahare apa
  • ulei
  • cateva frunze de busuioc uscat
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe Mediteraneene:

Mod de preparare: Se spala pulpele,se usuca si se dau cu sare,se prajesc bine pe ambele parti. Gogosarii,ardeii si ceapa se taie julien. Intr-o cratita mai mare se incinge 3 linguri ulei si se calesc legumele 5-10 minute,se adauga vinul si apa,se lasa la fiert 15 minute.

Se pun maslinele,pasta de tomate,usturoiul pisat,boiaua dupa care si pulpele,sarea si piperul dupa gust,busuiocul si se amesteca bine. Intr-un vas uns cu ulei se aseaza pulpele cu tot cu legume si se da la cuptor pentru 30 de minute pana mai scade sosul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe Mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu aripioare de pui si ciuperci