Pulpe si cartofi la cuptor cu vin si busuioc

de Bucataras Monica in Pui, 1 Feb 2015 | 3688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 3,4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • 4 pulpe
  • busuioc
  • 1 pahar vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si cartofi la cuptor cu vin si busuioc:

Se spala pulpele,se ung cu ulei si se adauga in tava unsa,cartofii taiati cubulete in prealabil se aseaza in jurul pulpitelor. Usturoiul se taie feliute si se presara peste acestea impreuna cu busuiocul tocat marunt.

Se lasa la cuptor circa 30 minute dupa care se adauga vinul si se mai lasa inca 15/20 de minute. Depinde de cuptor si de temperatura acestuia.

Se pot servi cu mamaliguta calda si cu un delicios mujdei de usturoi. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si cartofi la cuptor cu vin si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui superioare pe pat de sare la cuptor