Pulpe superioare de pui in sos de ceapa, cu cartofi natur si castraveti murati

de vasimur in Pui, 1 Oct 2017 | 4524 vizualizari

 

O mâncare foarte gustoasă. Cine dorește, poate pune pulpele de pui întregi.
 
Din ingredientele de mai jos au rezultat 4 porții.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1 ceapă de mărime medie
  • 6-8 căței de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper măcinat
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe superioare de pui in sos de ceapa, cu cartofi natur si castraveti murati:

Se spală bine pulpele. Se curăță ceapa și usturoiul și se spală.

Se taie ceapa mărunt, la fel și usturoiul.

Se toarnă ulei într-o cratiță, se pune ceapa la prăjit, până ce se înmoaie, moment în care se adaugă usturoiul. Se omogenizează și se pun pulpele și se lasă până ce se albesc puțin, pe ambele părți.

Se adaugă apă și se lasă să fiarbă. Se amestecă mereu ca să nu se prindă de fundul cratiței. Când a scăzut apa, se adaugă sare, piper și boia dulce, după gust.

Friptura de pulpe superioare de pui se poate servi cu pilaf de orez, cu cartofi, natur sau piure și cu murături.

TIPS-URI

1

Uleiul să fie încins când puneți ceapa la prăjit

2

Gătiți pulpele la foc mediu spre mic, ca să nu le ardeți

3

Amestecați mereu ca să nu se prindă de fundul cratiței

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe superioare de pui in sos de ceapa, cu cartofi natur si castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Panacris 1

02.10.2017, 22:54

RODIMUR 1

03.10.2017, 08:05

Mihaela, ești tare nostimă cînd scrii despre murături și saramuri...!

vasimur 1

03.10.2017, 17:46

Mulțumesc tuturor bucătărașilor, cu experiență, care au apreciat strădaniile mele!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]