Pumpkin pie cu sirop de artar

de Mitinita in Dulciuri, 19 Apr 2012 | 3192 vizualizari

 

O bunatate de placinta!

 

INGREDIENTE

  • Pentru crusta:
  • 130 gr biscuiti simpli
  • 3 linguri de unt,la temperatura camerei
  • Pentru umplutura:
  • 450 gr piure de dovleac (sau dovleac ras calit)
  • 250 gr frisca lichida
  • 2 oua
  • 115 gr zahar brun
  • 4 linguri sirop de artar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pumpkin pie cu sirop de artar:

Cuptorul se incalzeste la 190C. Forma se tapeteaza. 

Crusta:

Biscuitii sfaramati se combina cu untul topit, apoi se apasa pe fundul vasului si se da la rece pana pregatim umplutura.

Umplutura:

Frisca batuta se amesteca cu dovleacul, apoi se adauga zaharul, ouale (pe rand),siropul de artar  si sarea.

Compozitia se toarna peste crusta, iar forma se tine in cuptor cca 45 min, pana cand mijlocul nu mai "joaca" daca miscam usor de forma (folosim si testul scobitorii).

Se pudreaza cu zahar sau se orneaza cu frisca batuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pumpkin pie cu sirop de artar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac