Quiche cu aluat de casa

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2012 | 6182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 200g faina
  • 100g unt moale
  • un praf de sare
  • Pentru umplutura:
  • 5 rosii
  • 3 bulgari mozzarella
  • 2 oua
  • busuioc uscat
  • 200ml smantana slaba
  • sare, piper
  • un pic de unt pentru tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu aluat de casa:

Pentru aluat, se pune faina intr-un castron, se adauga untul moale si un praf de sare si se lucreaza rapid cu degetele pentru a ingloba bine untul. Se lasa 30 de minute sa se odihneasca. Apoi se intinde in forma de tarta unsa cu unt si se inteapa cu furculita.

Rosiile se taie si se curata de seminte, apoi se lasa la scurs. De asemenea, branza trebuie sa fie bine scursa. Intr-un castron, se bat ouale cu smantana. Se potriveste de sare si piper si se toarna in tava. Se da la copt 15 minute. Se scoate, se aranjeaza rosiile si branza, se presara cu busuioc uscat si se da din nou la copt pentru inca 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu aluat de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu file de anșoa, roșii uscate și brînzică de casă