racitura de cocos(pasare)

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 14460 vizualizari

 

nu reusesc sa pun poza.....poate mai tarziu
Da.... am precizat ca e pasare(cocos) ...ca sa facut o confuzie pe blog:)) crezandu-se intial ca e fructul:))

 

INGREDIENTE

  • 1 cocos de tara
  • - 5 l apa
  • - 3 capatani usturoi
  • -1 lingurita boabe piper
  • -3 foi dafin
  • 2 morcovi fierti
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA racitura de cocos(pasare):

Se pune la fiert cucosul cu sare in oala sub presiune 1h 30 min maxim 2 h(cocosul se pune cu tot cu gheare aceastea la fiert leaga racituramai bine). Cand e gata se scoate si se da carne jos de pe oase. Se piseaza usturoiul si se pune in zeama rezultata din fierbere apoi se pune si foile de dafin,piperul. Se lasa sa ia gust dupa care se strecoara zeama. Se aseaza carnea si morcovul pe margini in vase pentru racituri se toarna zeama . Se da la rece

Daca ti-a placut reteta noastra "racitura de cocos(pasare)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv cu branza si masline