Rasol de porc cu cartofi

de -Licurici- in Porc, 16 Iul 2019 | 4731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rasol de porc;
  • 4-5 cartofi;
  • 2 linguri ulei de masline;
  • condimente pentru carne de porc;
  • condimente pentru cartofi;
  • sare;
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc cu cartofi:

Carnea se spala, apoi se amesteca cu condimentele pentru carne de porc si sare, dupa gust.
Cartofii se spala, se curata si se taie pe lung, dar nu foarte subtire, apoi se amesteca cu uleiul de masline, condimentul pentru cartofi si sare.
Se pun impreuna intr-un vas termorezistent, se adauga un pahar de apa, apoi se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 2ore. Din cand in cand se mai amesteca si se intorc pe partea cealalta.
La final, se presara patrunjel tocat.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]