Ratotă cu dovlecel

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2010 | 3692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 ceapa
  • 1 cartof mare sau 2 mici
  • 1 dovlecel
  • 1 carnacior de casa
  • 50 g cascaval ras
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingurita cimbrisor
  • sare, piper alb macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratotă cu dovlecel:

Cartofii si dovlecelul se curata, se spala si se taie cubulete. Se da in clocot cca un litru de apa cu sare si se fierb cartofii aprox. 2 minute, in ultimul minut se adauga si dovlecelul. Se scurg bine de apa.

Se curata si se toaca ceapa si se pune la calit in ulei impreuna cu cimbrisorul. Se adauga carnatul taiat felioare, apoi legumele, se fierbe un pic, apoi se condimenteaza cu sare si piper.

Se bat ouale cu cascavalul si se adauga peste amestecul din tigaie. Se prajeste pana cand se face oul, amestecand din cand in cand.

TIPS-URI

1

In loc de carnacior se pot adauga 250 g creveti mici congelati care se fierb cateva secunde in apa cu legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratotă cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Laly 1

05.10.2010, 11:46

Si la mine o portie mica

Corinuta 1

06.10.2010, 10:37

Ancutza te servesc!

Corinuta 1

06.10.2010, 10:37

Si la tine, Laly

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume gratinate