Requeson revuelto (Ricotta la tigaie cu rosii si chili)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2016 | 2536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei
  • 2-3 chili, tocati
  • 1 ceapa mica, alba, tocata
  • 2 rosii mari, coapte, tocate
  • 500 grame ricotta
  • sare
  • piadina/tortilla/lipii pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Requeson revuelto (Ricotta la tigaie cu rosii si chili):

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mediu spre mare. Se adauga ceapa si chili si se calesc 4 minute, pana se inmoaie. Se adauga rosiile si se gatesc 6 minute, amestecand frecvent. 

Se adauga ricotta care se gateste 20 de minute, pana cand devine aurie si se ingroasa. 

Se indeparteaza de pe foc, se adauga sare si se serveste imediat cu piadina/tortilla/lipii calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Requeson revuelto (Ricotta la tigaie cu rosii si chili)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]