Reteta de preparare a papanasilor

de Lau in Dulciuri, 4 Apr 2011 | 3886 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza proaspata
  • 2 oua
  • zahar vanilat
  • esenta de portocale
  • coaja de lamaie
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • pentru decor
  • frisca
  • jeleu de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

se amesteca bine branza cu ingredientele. Daca mai este nevoie se mai adauga faina,sa iasa un aluat usor de modelat,

se ia cu lingura din compozitie se trece prin faina si se da forma dorita,eu am preferat sa fac cu punga de decorat tortul,

se prajesc in ulei incins,se rumenesc pe amble parti se scot pe un servetel absorbant,

se pudreaza cu zahar si se decoreaza cu frisca si jeleu

jeleul se pregateste conform instructiunilor de pe pachet

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor prajiti, cu smantana si dulceata de afine si visine