Reteta simpla de fasole batuta - fasole frecata

de andreea_angelo in Mancaruri de post, 27 Noi 2012 | 16653 vizualizari

 

Reteta simpla de fasole batuta - fasole frecata, o reteta simpla si buna de post. Cu putina ceapa calita in compozitie, reteta de fasole batuta capata un plus de gust si place tuturor! Fasole, ceapa, ulei, usturoi, sunt cateva dintre ingredientele necesare.

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta simpla de fasole batuta - fasole frecata

  • 200 g fasole alba
  • 2 cepe
  • usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta simpla de fasole batuta - fasole frecata:

Preparare Reteta simpla de fasole batuta - fasole frecata

Fasolea se alege si se pune in apa calda ca sa se umfle, sa nu fim nevoiti sa o fierbem o zi intreaga.

Intre timp curatam ceapa si o punem la calit, dupa preferinta puteti adauga un catel sau doi de usturoi si il pisati. Cand fasolea s-a fiert, o lasam la scurs, dupa care o punem intr-un vas inalt si bagam blenderul, pana se face ca o maioneza

Punem usturoiul pisat si ceapa calita, eu am folosit uleiul in care am prajit ceapa, dar daca doriti puteti adauga cateva picaturi de ulei din sticla. Sare si ulei dupa gust si numai buna de pus pe paine!

Daca vreti si alte variante, gasiti aici icre de fasole sau Fasole batuta cu ceapa calita

Un Bors de fasole boabe de cand n-ati facut?

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta simpla de fasole batuta - fasole frecata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]